Over mij

Mijn naam is Fleur Vos.

Ik ben 21 jaar en vanaf kleins af aan te vinden tussen de paarden. Doordat mijn moeder al jaren in de paarden zit heb ik dit vanaf kleins af aan meegekregen.
Op mijn 4e kreeg ik dan ook mijn eerste eigen pony en is passie voor paarden begonnen en gebleven.

Vanaf mijn 12e heb ik de pony’s ingeruild voor de paarden van mijn moeder. Van haar heb ik in die tijd veel geleerd van verschillende paarden.
Op mijn 15e kreeg mijn eerste eigen paard waarbij we uit kwamen op een 3 jarige onbeleerde merrie die ik samen met mijn moeder zadelmak gemaakt heb

Door de grote vorderingen die ik in korte tijd maakte met een onbeleerd paard is mijn passie voor zadelmak maken begonnen. Al snel kreeg ik de kans om ook voor klanten paarden zadelmak te maken.

Opleiding

Na de Havo ben ik in 2017 mijn passie achterna gegaan en begonnen aan de 4 jarige opleiding Instructeurs Paardensport Opleiding aan het Aeres MBO Barneveld waarbij ik wekelijks met mijn paarden de opleiding volgde.

Tijdens mijn opleiding kreeg ik steeds meer paarden te rijden en heb ik meerdere paarden succesvol uitgebracht in het ZZ-Zwaar.
Door het toenemende aanbod van verkoop en trainingspaarden ben ik op 1 maart 2019 begonnen met mijn eigen bedrijf Fleur Vos Sporthorses.

Naast mijn MBO niveau 4 ben ik in de zomer van 2021 geslaagd tot instructeur wedstrijdsport dressuur.

Nu ik de opleiding heb afgerond focus ik mij volledig op mijn bedrijf en hoop ik nog heel veel mooie paarden te mogen trainen!